Link :: 01.12.2005 :: 13:03 Siemka Zaczynam wszytsko od nowa. Każdy mowi, że miłosc boli. Mają racje ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(12) Link :: 02.12.2005 :: 18:35 MAM ZŁY HUMOR... Bo mam problem i nie chce o tym mowić. Po prostu nie wiem kogo wybrać. P.S potem cos napisze Komentuj(0) Link :: 02.12.2005 :: 19:54 Czesc Czy zakochałaś się w kimś ? ??? Napewno !!! A w dwóch osobach, zakochałaś się kiedys??? Wydaje sie normalne. Lecz gdy masz szczęście. Oni sie w tobie zakochają!!! Mi się tak zdarzyło!!! Moje dwie sympatie proszą mnie o chodzenie W TYM SAMYM CZASIE!! I kogo tu wybrać ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam olcie ![]() Pozdrawiam Majmusa i Korzenia P.S Napisze jutro nową notkę ![]() Komentuj(9) Link :: 03.12.2005 :: 19:30 ![]() Komentuj(0) Link :: 04.12.2005 :: 16:02 Czesc Co słychać u was?? Bo ja juz wiem !! Wiem to co mnie męczyło i to ile dni !! Wiem i jestem szczęsliwa, że to odkryła. lecz niestety szczęście mi nie dopisałogdyż ta osoba , która zyskałam w moim sercu miano NAJWAŻNIEJSZEGO opuściło mnie. A ja tylko patrze i nic nie robie. NIe powiem wam którego wybrałam czy majmusa czy korzenia ![]() ![]() Teraz znów musze sie starać o symaptie ![]() ![]() ![]() No coż .... KONIEC ![]() Coś optymistycznego Jak wam wiadomo we wtorek są mikołajki. Moja kl jak podnie i "d" bedzie miała zamiast tego wigilie. I tam na tej Wigili bedą prezenty. Jutro losujemy ![]() Moj kolega spytał sie mnie co może kupić dziewczynie, ja powiedziałam co i gdzie może nabyć. A potem powiedział,że jeszcze jedna dziewczyna mu cos daje ![]() ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 06.12.2005 :: 19:16 CHOLERA CAŁA NOTKA MI SIE SKASOWAŁA ![]() czesc ta notka którtka : CO do miłości to niżle ale nie superglancko ![]() Co do imprezek może ktos mnie zaprasi ![]() Co do fajnych wypadów dzis była fajnyn pod wieczór hehe ![]() ![]() ![]() odwiedzicie : Engel" Komentuj(2) Link :: 08.12.2005 :: 20:01 sIEMKA WAM MAM WYJĄTKOWO PASKUDNY HUMOREK Pokłóciła sie z Danielem , przez głupawy powód ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis pozdrowniea dla 1. ANGELI - WWW.ENGEL.TALK.PL 2. OLGI - WWW.OLEXA.TALK.PL 3. DLA WSZYTSTKICH ODWIEDAJĄCYCH . WSZEGOLNIE CHŁOPAKÓW ![]() Komentuj(5) Link :: 09.12.2005 :: 10:50 Co za zycie ![]() ![]() Odwiedzajcie mnie ![]() ![]() Komentuj(6) Link :: 10.12.2005 :: 14:17 KONKURS Bedzie on polegał na ocenie przez was najlepszego bloga. Dzis o godzinie 18.00 rozpoczne konkurs więc spierzcie sie z zgłoszeniami. Piersze miejesce bedzie nagrodzone 20 komentarzami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Notka o mnie potem ![]() Komentuj(10) Link :: 10.12.2005 :: 23:07 Siemka wam Mam same dobre nowiny. Co do KONKURSU - TRWA DO 17 GUDNIA. wIEC CI KTÓRZY SĄ W SĄDZIE [ A JEST ONA W MENU OBOK ] NIECH POLECAJA TĘ STRONĘ ZNAJMOMYM , I NIECH GŁOSUJĄ wracając do mnie to chce wam powiedziec , że moj ziomlaski qmpel założył bloga. A jesli on to bedzie czytał,TO MUSZE SIE GO ZAPYTAĆ: czy moge podac twój adres bloga u mnie w następnej notce , bo jesli n ie to ppowiedz ![]() ![]() ![]() Te wszytskiego Notatki pisałam do ludzi którzy nie miszkają blisko mnie ani mi znajomych ! Teraz mam taką osobe która mnie zna i bedziesz szczerze komentowac [ jestes dokładnie 3-ci ] ! TAK daniel !! Mam na mysli ciebie hahaha ![]() szczerze mowia ta notka jest tak w całosc do Daniel skierowana ![]() ![]() Pozdrawiam : Dania i jego gril Majmusa Dominika i Dupskiego Rafcia Kryszczaka i Klo. ![]() Renie i reszte vipków z kolonii ![]() ENGEL.TALK.PL- z moje zio. wichy ![]() OLEXA.TALK.PL- z mojej ziom. wichy ![]() 3MAJCIE SIE CIPLUTKO ![]() Komentuj(3) Link :: 13.12.2005 :: 17:20 Siemka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(6) Link :: 14.12.2005 :: 18:59 Siemka wam ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(5) Link :: 16.12.2005 :: 14:47 sIEMKA, CO SŁYCHAĆ? bO U MNIE NUDY . MOJ QMPEL CHODZI Z MOJEĄ PSIAPSIÓŁA DZIEKI MNIE :] MOZE JESTEM TROCHE ..... ZAZDROSNA... ALE TROCHE !! chciałam przeprosić Majmusa, za tamtego sms, bo to nie prawda do daniel mowił, i SORCIA MOJAUS :* naprawde załuje !!! lepce bo ide do koleżanki :* buzka Komentuj(2) Link :: 18.12.2005 :: 17:09 Siemka Co tam u was słychać??U mnie fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(3) Link :: 19.12.2005 :: 20:42 Siemka U mnie nawet nawet. Dzis było zajebiscie ![]() ![]() Mnie ma darek ... ciekawe co mi kupi ![]() ![]() Dobra czas na to: Zbliża sie nowy rok i dlaczetgo chce sie pogodzic z fajnymi osobami -> 1. to Daniel - moze juz mnie nie polubisz, ale .... chce sie kolegować... chociaz troche ..... 2. wiola- sorry, że jestem szczera co to twojego wyglądu !! ![]() 3. i to wszyscy ![]() Komentuj(0) Link :: 20.12.2005 :: 20:58 Siemka, dzis u mnie w klasie była wigilia. Ale w tym dniu były jasełka, w których robie zdjęcia i spiewam w chorze. I w srodku wigili były jasełaka, poszłysmy [ pare dziewczyny z kl. ] i jak wróciłysmy to nie było juz zadnych słodyczy!! wkurzyłam sie jak nigdy. A dostała od darka taki czebiste kuleczki.. nie umiem opsiać ![]() ![]() Komentuj(0) Link :: 21.12.2005 :: 18:30 WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!! Życze wszystkim , którzy to czytają!!! :* Wkurzyła mnie moja [była] kumpela Olexa.talk.pl , Bo na wigili [ jak wiecie naszego wychowawcy nie ma do konca tego polrocza] i ja musiałam sama zorganizowac sale kupic zarcie i t p. ! A to takie łatwe nie było!!! A mojaqumplea ;/ mnie obwinia , żę za bardzo sie żądzłam... ALE KWACH ... !! Ta sprawa mnie wkurza !! :[ koniec o niej Przejdzmy do miłych tematów: Za trzy dni wigilia PREZENTY I CHOINKA, oraz cała rodzina [ z tego sie tak nie ciesze] hehe Jutro lub pojutrze ubieram choinke!! wow juz nie moge sie doczekać !! A wy juz ubraliście?? ![]() ![]() Komentuj(4) Link :: 22.12.2005 :: 21:59 Swięta tuz tuż ![]() Komentuj(0) Link :: 22.12.2005 :: 22:00 Jak bedziesz niegrzeczny... To św.Mikołaj, zastosuje taki sposób obdarowywania.....-prezentami- ![]() Komentuj(0) Link :: 22.12.2005 :: 22:02 ![]() Komentuj(0) Link :: 22.12.2005 :: 22:05 ... A może cos sexi... ;> ...A może cos smiesznego??... Komentuj(1) Link :: 22.12.2005 :: 22:07 6 grudnia - jak dobrze wiecie, Święty Mikołaj chodzi po świecie. Dźwiga swój worek niezmordowanie I każde dziecko prezent dostanie. Dla Asi ma piłkę, dla Bartka - sanki i figurówki dla Zuzanki. Kasi ksiązeczke da z obrazkami i lalke Barbie z ubrankami. Dla Krzysia ma czapkę i rękawiczki, Bliźniaczką z Kocka da dwa szaliczki. Jasiowi puzzle, drewniane klocki, Mateuszowi - wóz strazacki. a dla Jędrusia z Zakopanego Ma narty i piękne klocki lego. A kiedy rozda juz prezenty, Wraca do nieba uśmiechniety. Choć może czasem przykro świetemu, Ze nikt prezentów nie daje jemu. Halina Szal Wigilia..tuz tuz a ty jeszcze mażysz... ![]() Komentuj(77) Link :: 22.12.2005 :: 22:14 Dla tych smutnych, którzy chcą poczuć magie świąt-> Komentuj(101) Link :: 24.12.2005 :: 10:39 ![]() Siemka... Dzis wigilia. To jest jeden dzień , w którym jest spokój i .. Prezenty. ![]() Oj.. Jak ja kocham święta! ![]() ![]() WESOŁYCH SWIĄT I SZCZĘSLIWEGO WSKOKU DO NOWEGO ROKU ![]() Komentuj(3) Link :: 25.12.2005 :: 00:16 Albo ja jestem pojebana, albo.. nie wiem! W wigilie po prezentach zaczełam ODRBAIAĆ LEKCJE :/ Z nudów!!! A dostałam obudowe na koma, sweter,szlik i czapę (takią czarną z trzema kwiatkami :D ) i skarpety [ z brokaztem :) ], ale najśmieszniejsze było to , że był zaduże :) A I JESZCZE dostałam kolczyki. bardzo długie [ motyki ]. JUZ JEST 2 DziEŃ SIWĄT DOKŁADNIE JUZ OD 13 MIN. :) kONIEC WIGILI, TEGO CZASU MIŁOŚĆ, PRZEBACZENIA. i ZNÓw MOJE SERCE JEST CZARNE ... nie wiem , kiedy zrobi sie czarwone.. Chyba ja bede miec takiego z podstawówki ... :( Ale jego CHYBA nigdy ne bede mieć :[ Dobra koncze, bo sie zaraz wkur*ie, ze mam taki ZnÓW humor :* :* :* Komentuj(88) Link :: 30.12.2005 :: 22:34 Siemka Mam supcio humor ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Rafał M. jesli chcesz wejsc na jego blog, to zapraszam : naciśni TUUUUU Wracają do mnie... Poznałam fajnego chłopaka na randce ![]() ![]() Ludzie dajcie reala, jak nie chcecie, zebym sie zanudziła. KOMENTUJCIE ![]() ![]() Komentuj(4) |
księga
goci 2025 luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień {linki} lay: lay-4-u |