Link :: 03.02.2006 :: 18:09 Siemka! prepraszam , ze nie pisze co dziennie notek! postaram sie to naprawić. Humor mi sie poprawił. z wielu powodów! Np z tego co sie sało na klatce ![]() ![]() Ostatnio robiłam również zdjęcia do kroniki najlepszych uczniów. Pani powiedziała, że mam zadatki na fotografa i czy juz robiałm zdjecia jakiś pejzaży!! ![]() ![]() Pozdro dla Danieosa, Matiego, Rafał , Wyrzyka, Didka i Sms!! narty ![]() Komentuj(4) Link :: 05.02.2006 :: 18:07 Siemka!! jakoś mało komentarzy ... kiedys było więcej.... hm.... Nie wiem o czym pisać! Dzis miałam próbe na świteziankę!! ja gram dziewice! :] JAK ZAWSZE fajna ROLA... mam nadzieje, ze dobra ocene dostanę... 14 lutego dzień zakochanych ![]() a JA WYŚLE TYLKO JEDNA WALENTYNKĘ... ALE TAK NA SERIO ... zEBY PAN rOSA ZGODZIŁ SIE , ZEBYSMY NA DYZURACH TE WALENTYNKI DO PuDŁA ZBIERALI, BO JAK TEGO NIE BEDZIE TO JA NIE WYSŁAM! PAmietam jak rok temu ktos mi poczta wysłał, to cała moja rodzina najpierw to przeczytała i mi dopiero dała... ale był wtedy obciach... hm,... koncze :* dla daniela, matiego, rafała, didka itp ;] ![]() Komentuj(6) Link :: 08.02.2006 :: 19:32 Siemka Mam husta nastrojów! mam tego dosć! przerzucam sie na 5 kl! teraz mi sie tam podobaja osoby... Ale głupio, bo jak pojde do gim, to nie bede ich widziec przez rok! boże i co teraz...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(5) Link :: 10.02.2006 :: 15:09 Yoyo Dzieki,z e mnie pocieszacie! TO NA PRAWDE DUZO ZNACZY! KTo mi wysyła walentynke, to niech mi zostawi komentarz. ![]() Ten szablon mi sie podoba... i narazie taki zostanie ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis w szkole przedstwialismy -switeziankę-, ja grałam dziewce! I dostałam szóstkę! Oczywiście sie pomyliłam.. omineła jedną zwrotkę! kurcze... a chciałam to wyrectowac bezbłędnie! DZIS DYZUROWAŁAM! Dziewczyny mowiły, ze dyzury sa nudne! ja tak nie sądze! co chwila musiałam biegac po szkole... jak nie, jakies zawołac osoby, to musze isc sprzedac gazetke! boze mysłaam, ze tam nie wyrobie!! KONCZE PAPA Komentuj(5) Link :: 11.02.2006 :: 20:42 Siemka Siemka! naleze do szlachty :d :] jestem czym sie chwalić ![]() ![]() ![]() Komentuj(3) Link :: 12.02.2006 :: 17:00 POCAŁUNKI cos o nich :Wydaje się, że o pocałunku napisano i powiedziano już wszystko. Jest to bowiem jedna z najprostszych, najbardziej elementarnych pieszczot. W podręczniku Kamasutry znajdziemy aż 36 tysięcy rodzajów pocałunków. Dokładnie nie wiadomo, skąd się wzięły, kiedy ludzie zaczęli się całować. Wiadomo jednak, że ludzie całowali się już w bardzo dalekiej przeszłości. Antropolodzy wiążą pocałunek z karmieniem młodych ssaków. Zresztą, czy to ważne skąd ON się wziął?! Żartownisie powiadają, że: „rącki do ściskania, buzia do cmokania” i tego będę się trzymać... Wierszyk na walentynki Serce moje nie kłamie, lecz bardzo mocno bije. Ciebie jednego kocham, dla ciebie jednego żyję. Komentuj(12) Link :: 13.02.2006 :: 15:04 Yo Yo Mam dobry humor.... Jestem ciekawa jak sie Walentynki udadzą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAjlepsze jest to w jutrzejszym dniu, ze nie bede na 3 lekcji, bo bede segregowac walentynki ![]() ![]() Pozdraiwam szlachte:między innymi: Martynkę, Mateuszka, Didusia, Danielka,Wiolusie ![]() ![]() ![]() Komentuj(8) Link :: 14.02.2006 :: 14:56 Elloo Dzis walentynki ![]() ![]() Dziękuj Loczkowi, Wyrzykowi, za róze... i Tomkowi, za prezent ![]() Komentuj(6) Link :: 14.02.2006 :: 18:18 Komentuj(9) Link :: 15.02.2006 :: 13:14 Sonda CZY ON JEST PRZYSTOJNY!! bo ja nie wiem.. co wy sądzcie?? Komentuj(19) Link :: 15.02.2006 :: 17:01 Yo Yo Co do sondy,... to bardzo -wyrozumiali- jestescie ![]() ![]() JA nie gustuje w takich ... przymułach ![]() Podwieczor umieszcze następnego do ocenki chł..!! co wy na to?? chcecie?? to dozobaczenia ![]() Komentuj(0) Link :: 15.02.2006 :: 17:09 SONDA oCENIAC, W PROCENTACH, I OBOK NAPISAC, DALCZEGO -..- TYLKO PROCENT DAŁES/ŁAS JEMU...?? Komentuj(8) Link :: 16.02.2006 :: 20:09 siemka! nie wiem o czym pisac.... hmmm zrobie sonde...: Ile mi dajecie?? Nowość: konkurs: Kto wygrywa na Najładniejszego chłopca tygodnia ?? dawac puknty kazdemu.... A ja potem je wszytkie zlicze ![]() ![]() A) B) C) Komentuj(6) Link :: 18.02.2006 :: 11:15 Siemka Koniec z sondami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis ide do kumpeli , zeby ustalić muzyke na nasz apel. Bedzie o Janie Pawle || tERAZ IDE SIE SZYKOWAC BO MUSZWE WYCHODZIC :* POSMIEJCIE SIE : ![]() Komentuj(1) Link :: 19.02.2006 :: 12:53 Eloo! zaraz zmieniam szablon ![]() ![]() Szkoda, ze dzis nie idziemy, ale danio powtorymy to?? MUSZE MAJmUSA OGRAC ![]() ![]() ![]() ![]() Mateusza, Danielka ![]() ![]() ![]() Komentuj(2) Link :: 20.02.2006 :: 19:28 Siemka!! Co słychać??? Bo u mnie supcio!! Dzis byłam na pinglu! Daniela raz pokonałam, I TO MOJ SUKCES... bo to mistrz :D hehe szkoda ze majmusa nie było! chce go ograć :] hehe oby był słabszy w pingla ...! kiedy to powtórzymy??? ODP!! :D chce jak najszybciej.... 6D SKLADAM WYRAZY WSPOŁCZUCIA Z POWODU... kartkówki z anglika :) hehe :d pozdrawiam i całuje :D :* Komentuj(13) Link :: 21.02.2006 :: 15:45 DO DUPY Siemka! Co słyhcac? Bo ja mam doła ![]() ![]() ![]() IDE SIE ZABIC... Komentuj(9) Link :: 23.02.2006 :: 10:52 Siemka!! Szczerze mowią bo CO JA BEDE SCIEMNIAĆ! ten swiat jest do dupy Bo po 1: wszyscy mnie oszukują! i to z jaką klasą :/ ale kwach... Bo po 2: chłopacy to najgłupsze zwirzęta na kuli ziemskiej! nie warci zachodu :/ a po 3: NIE WIEM CO ALE ZAWSZE JEST TO JEDNO ALE które ku*** wszytko psuje :/ ale chała na max...:/ I humor mam zjeba** na max... Ale co tam.... Juz po prostu TO OLEWAM.. ;/ szkoda , ze to takie trudne... Jedyne to mnie pociesza, to ze pingiel [ ale nie wiem czy bede jeszcze mogla :/ ] i moje qmpele, co mi zawsze dobrze mowią,a ja głupia ich nie słucham.. i mam za swoje :/ dobra kncze to marudzenie :*:*:*:**... dla nie wazne!!;] i dla qmpeli :* :/ pa Komentuj(9) Link :: 24.02.2006 :: 08:21 Siemka!! Tak na początek to jestem w konkursiena najblog ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy humor mi sie poprawił, bo tak było do wczraj wieczoru. Bo chł znów sie poklocili! nawet nie wiem o co! :/ Mateusz to wiem za co sie obraził, ale Daniel to nie wime :/ Miły qmpel z niego...:/ Wczoraj był tłusty czwartek, zjadłam tylko 2 pączki ![]() ![]() zjadł mojego trzeciego pączka..:/ ![]() ![]() NIe jestem tego pewna, ale chyba moge powiedziec, ze czekam az mnie jakis chłopak oczaruje, bo nie mam nikogo na oku!!!!!! i nie mam zamiaru sie tak bardzo bardzo zakochywać, ale moze zrobie wyątek, ale to musi byc osoba fajna itd ![]() ![]() Komentuj(2) Link :: 24.02.2006 :: 15:20 Siemka! chciałam podziękowac Olce ściborowskiej ze mi zajbiste komenatrze wystawiła, i za to ją zjebie w szkole! ma w morde! OLU UWAŻAJ ;/ Bo szykuje sie na ciebie ;/ Ale kawch .. MASZ RACJE TO JA TAMTEGO KOMCIA TOBIE NAPISAŁAM! cO BEDE SIE UKRYWAC!! HAHAHA ! PRZYNAJMIEJ PRAWDA.. wezcie włascie na jej blog i sie nabijajcie bardzo prosze WWW.BULA.TALK.PL hahaha!! ja sie bardzo ciesze bo w szkole mnie nie było! a mnie kurwa obchodzi moja kl, która mnei nie lubi, na szczęscie mam kolezanki, które mnie na 100%lubia olu , i ja nie musze sie im podlizywać I PRZYNAJMIEJ MAM KULTURE ,a nie jak ty! angeli mi powiedziała! Wiesz co? !! bez mozg.. SORRY ZERO ORZESZKA W GŁOWCE!! ;/ jak sie idzie do kogos to sie pyta czy mozna wejsc, a nie tak jak ty:/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUSZAZ DUPE W DRZWI, BLOKUJESZ SIE I WYCHODZIS, CHOC ANGELA CIE NIENAWIDZI I NIE ZYCZY SOEBIE ZEBYS DO NIEJ PRZYCHODZIŁA! JAK NIE WIERZYSZ TO SIE JEJ SPYTAJ :/ ALE KWACH .. niech ona mi powie, ze t y znow sie wprosiłas, to ci zjebiew skzole! odtarło! moze cie przynmiej kultury naucze.. choc w to wątpie!!! :/ a CO DO MOJEJ kl to są osoby ktore mnie lubią1 a ty np i karolina skibniewska i t cicie mmy kl to kurwa skurwilki KTÓRE MNIE OBCHĄDZA JAK KURWA GÓWNO HAHAHA ! NIE PRZEJMUJE SIE SZCZEGOLAMI :/ GHAHAHAHAHAHAHAHA ;] TY JEDNYM SŁOWEM JESTES OBCIACH ;] :/ HAHAHHA Komentuj(0) Link :: 24.02.2006 :: 15:33 Ello! a co do tamtych komciów co orzchaniłam tylko ole to teraz OPIEPRZE MARTYNKE;/ KURWA KOLEZANKI... Nie odzywajcie sie do mnie, bo mi sie nawet nie chce na was uwagi zwraac.. takie kolezaki to ja dziekuje,.. juz lepsze mam kolehgów! hahahahahahaha ALE BACIACH Z WAMI :/ JEDNY A normalna to jest kara siara ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 24.02.2006 :: 15:45 Ello! a co do tamtych komciów co orzchaniłam tylko ole to teraz OPIEPRZE karolinse jebnietej skibie;/ KURWA KOLEZANKI... Nie odzywajcie sie do mnie, bo mi sie nawet nie chce na was uwagi zwraac.. takie kolezaki to ja dziekuje,.. juz lepsze mam kolehgów! hahahahahahaha ALE BACIACH Z WAMI :/ JEDNY A normalna to jest kara siara ![]() ![]() Komentuj(1) Link :: 24.02.2006 :: 17:05 Zacznimy od tego : jesli karolina JEBANA PRZEZ GORYLA tanczy na minilisciE, to na mnie nie liczcie!!!bO JA NIE BEDE TANCZYC Z OSOBAMI Z PO ZA MOJEGO GATUNKU!!!! po 2: ONA JEST : KURWĄ, SZMATĄ I SIE NAWET BY DLA KLOCKA MU LODA ZROBIŁA! I tak na marginesie to ola s. wszytko mowi [ i reszta dziewczyny] co ty im powiesz! wiec sorr y ![]() ![]() ,kurwy z was :/ zaraz cos jeszczE o tobie napisze! DAM TE STRONE RAFŁAKOWI KLOCKOWI, NIECH WIE CO BYS ZROBIŁA JEMU ZEBY CHOCIAZ CI CZESC POWIEDZIAŁ OTO LISTA TYCH rZECZY: * BY SIE PUSZCZAŁ Z KAZDYM O KOGO BY JĄ RAFAŁ POPROSIŁ *BY MU CODZINNIE ROBIŁA LODA * BY DLA NIEGO ZEBRAŁA :/ KURWA Z NIEJ SZAMTA I W OGOLE!!! Ps PAMiĘtaj komentarze te JEBNIETA TWOJEE ja usuwam ale notki to ozstana HAHAHHAHAHAHAH Komentuj(4) Link :: 25.02.2006 :: 09:44 SIEMKA Ale miałam polewe patrzcie jaką dostałam wiadomośc , a arczej jaki dostałą łancuszek : 1933, umarla dziewczyna. On ja zakopal w ziemi jak jeszcze byla zywa. Gdy ja zakopywal, powtarzal ciagle, "Toma-Sota-Balcu". Skoro juz przeczytalas/les slowa ktore wypowiadal, poznasz ta dziewczynke. W srodku nocy, bedzie na twoim suficie. Udusi Cie w ten sam sposob jak uduszono ja. Rozeslij to 10 osoba, a moze Cie zostawi w spokju tak sie smiałam, z tego! To ja juz to widze :] ktos przyjdzie I BEDZIE na suficie i mnie udusi.. kurde.. ale jaja ale humor mi poprawił ![]() Dobra kncze, chciałam wam tylko powiedziec o tym łancusdzku! jak go przeczytasz to musisz go wysłać dalej!!! ![]() Komentuj(5) Link :: 25.02.2006 :: 20:38 Siemka! sama nie wiem czy mi sie humor polepszył! ale pogodziła sie z buła! jupi ![]() ![]() Dzis wstałam o 8.00 bo nie mogła spac, płakac mi sie chciało, ale powod zachowam dla siebie ![]() ![]() Potem była z korzeniem i bułą na dworku... szkoda, ze tylko z korzeniem, <*> A potem doszli do nas wyrzyk i didek... nie wiem jak oni nas znalezli.. chyba nas sledzili... heh ![]() ![]() A co do szablonu, to strasznie mi sie pooba, bo bardzo chciałabym byc takiem dzieckiem , które jest takie małe, zeby sie nie mogła zakochac, i bymm nie wiedziaa w ogole co to MIŁOŚĆ Komentuj(24) Link :: 26.02.2006 :: 16:24 Yo Yo wam! u mnie w miare spoko, i chyba sie zakochałam !! wow! wrescie.. ale nie wiem czy mis ie uda z tą osobą chodzic hm....... A co do wyrzyka i dideka! CHŁOPAKI nie denerwujcie mnie na gg! bo ja was bede blokowac!! ![]() ![]() ![]() JA nie chce do tego mam poprawe z przyry.. nie chce mi sie uczyc, Ale musze.. bo musze miec DOBRE OCENKI to dostane cos fajnego od rodzicow ![]() ![]() ![]() ![]() Super!!! Koncze !! ide sie uczyc ![]() -Daniela I mateusza, Wyrzyka i Didka, Adriana, łuki _ wioli i martyny, Olgi i Buły! i reszty!! oraz ilonki i jagodki, gosi ![]() ![]() ![]() jak kogos nie wymiełam TO SORRY!! ![]() ![]() ![]() Komentuj(17) Link :: 28.02.2006 :: 22:13 OSTATKI Jezu!! mowie wam! BOSKO BYŁO! to mało powiedziane... :) zacznijmy od poczatku: Najpierw szkoła, na wf mi spodenki zdjeli...WOJTUS I DIDUS i potem przed sks chł... wszyscy wyszli z sali, a ja siedziałam bo nie mogła wyjsc , bo chł satli sie sie rechotali ze mnie, ze mi gatki zdjeli :D ale kwach hehe POtem przyszły najpierw do mnie sylwia i klaudia [ pozdro dla nich], nastepnie ola i kara.. [ pozdro dla nich] hehe :) a potem do wojtka była świetnie :d ja chce to WSZYTKO powtózyc jak najszybciej.. juz sie nie moge doczekac :D Jakie wrazenia :)) hhe pozdrawiam gorąco Korzonka , Wojtusia i Didka! :* :* :* dla nich :P Komentuj(6) |
księga
goci 2025 luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień {linki} lay: lay-4-u |