18.06.2006 :: 11:26
Siemka:) , wiem ze to juz dzis trzecia notka ale chciałam poruszyc wazny temat: Nie wazne gdzie znikne, nie wazne jak, ale wy i tak: nie bedziecie wspominac, tesknic :( Pogoda mi humor zepsoła :(:( smutno mi, bo miałam jechacna Konary na nie pojade, przez pogode..:(A miał byc fajnie!! szkoda. A wracając do tematu, to chyba nikt nie bedzie teksnił.. Najwyzej tylko potem wkomcia bede czytac (tej notki) Np. Ja bede tesknic . I tak wiem, ze ty tak piszecie zeby mnie pocieszyc! Litujecie sie. Ja nie chce litosci! Ja chce miłosci! Nie moge! Bo czasami zycie jest głupie2 Jeszcze to zniesc moge. Ale nie milosc! Poporstu: wypieram sie wszytskiego tego czego przyzekałam kiedys. Nie bede tego pisac. Bo głpie bzdury!! Dlaczego ja soebie TO przyzekałam. Teraz załuje. Chyba za bardzo nagiełam... Bo wszytsko sie zmieniło po tym! I teraz rozumiem, dlaczego tak jest! Nie bede tego poruszac znow. Ale załuje! Bardzo bardzo. ZAŁUJE MOJEJ PIERWSZEJ MILOSC, ZALUJE PIERWSZEGO POCAŁUNKU, PIERWSZEGO CHŁOPAKA ! Wszystkiego co sie łaczy z miłości, wspomnieniami! I teraz: zrobie cos, zeby zniknąc. ale w nie bedziecie teksnic. Nie bedziecie!! Miesiąc bedzie mnie wspominac a potem sie ropłyne w waszych myslałch. Człowiek nie umiera gdy juz nie zyje. Umiera wteyd gdy go ukochana osoba zapomni!!! Lub nie chce1 Dlatego ja juz nie zyje :(:( Bo go kocham, aon mnie tylko lubi :(:( Czasami załuje tgeo... Zostawiajcie duzo komciow. Prosze was. Z 10 a ja potem wjede do was i wam te zostawie...:(:(:(:(:(