SIemka Jestem happy w nieograniczeniu :* A to zasługa paru osob

Nie wiem co pisac, w myslach sie gubie po ,prostu napisz mam cię w dupie Haha Ale mi sie juz na zarty zbiera. Bo jak sami wiecie jutro dysko Dysko i zabawa. ostatnie disko to wszystkie wolne przetanczone.. ciekawe czy teraz tez tak bedzie

hehe Podoba mi sie ktos chyba ale to tajmnica !!! ;];]

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Komenatrz z: 01.06.2006 :: 15:11 ::Kod: clp197.neoplus.adsl.tpnet.pl

Komentarz od: edzia

Tresc:
dla mnie tez!
tylko kurde szkda, ze okien nie zasłonili.:/

Komenatrz z: 01.06.2006 :: 14:07 ::Kod: ckp126.neoplus.adsl.tpnet.pl

Komentarz od: Wio(L)eta

Tresc:
i jak impreza bo m isiębardzo i to bardzo podobało! lol super było! wracałam na boso do domu i do tego zapomiałam odebrać płyty od filemona! ale dla mnie było zajebiście a dla ciebie??

Komenatrz z: 01.06.2006 :: 13:24 ::Kod: cmm30.neoplus.adsl.tpnet.pl

Komentarz od: MaNdArYnKa

Tresc:
A ja niestety nie jestem happy, wiesz chyba dlaczego.... Niestety, ale ja się bardzo nie lubie kłucić [jakoś ujdą te kolonnie] A dzisiaj to nie mam zamiaru siedzieć na hausie i rozmyslać tylko o jednym! tylko mam nadzieje, że gdzieś wyjdę.... :*:*:* Dla Ciebie ;]

Komenatrz z: 31.05.2006 :: 22:44 ::Kod: ckh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

Tresc:
jejku śmiać mi się chce.. chyba z samej siebie... prasowałam sobie spudnice około 23 minut. spoko no nie? tylko nie wiem czy ja tak szybko prasowałam czy to ta spudnica taka głupia! HAPPY

Komenatrz z: 31.05.2006 :: 21:35 ::Kod: cks105.neoplus.adsl.tpnet.pl

Komentarz od: wyrzyk

Tresc:
nie wiem co napiac ale pozdro

Komenatrz z: 31.05.2006 :: 21:26 ::Kod: ckh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

Tresc:
chyba sie troszeczke rozpisałam :P :D:D:D :) ;)

Komenatrz z: 31.05.2006 :: 21:25 ::Kod: ckh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

Tresc:
myśle że jutro moje marzenie sie spełni... mam takie przeczucie!

Komenatrz z: 31.05.2006 :: 21:24 ::Kod: ckh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

Tresc:
jutro dyskoteka i mam taką malutką nadzieje że... zawsze musze mieć chodź skraweczek nadzieji bo to ważne w życiu... w moim bardzo ważne

Komenatrz z: 31.05.2006 :: 21:22 ::Kod: ckh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

Tresc:
noo.. potem siedziałąm na kompie z moja kumpelą, no bo najpierw grałyśmy w noge i nam piłka wpadła na dach i nie mogłyśmy jej zdjąć, potem deszcz padał i tez nie spadła no i weszłysmy sobie na gg i pisałam... spoko było.... i z tego powodu jestem najbardziej HAPPY

Komenatrz z: 31.05.2006 :: 21:19 ::Kod: ckh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

Tresc:
na początku miałam dylemat bo nie wiedziałam w co się ubrać! no ale potem z kumpelą wymyśliłyśmy i mi ise podoba... hmm... dzisiejszy dzień -extra! dziś humor mi dopisywał chociaż czasem... ale i tak fajnie było... dużo dziś myślałąm sama nie wiem o czym... no ale na wszystkich lekcjach byłam zamyślona!

Komenatrz z: 31.05.2006 :: 21:16 ::Kod: ckh81.neoplus.adsl.tpnet.pl

Tresc:
ja też bardzo happy! nawet bardzo bardzo! tylko z koloniami jest troche.... nie wiem czy jade.... teraz czekam na mamuśke i się dowiem! a z dyski się abdrzo ciesze

Księga Gości

Dawne dzieje:
{archiwum}

Layout by colld